Qui som

KATY PALLÀS PICÓ

Llicenciada en Filologia anglogermànica i especialista en elaboració de materials didàctics, ha combinat aquesta expertesa amb l’àmbit d’activista pels drets de les persones LGTBI i les famílies. Ha estat presidenta de l’FLG-Associació de Famílies LGTBI de Catalunya durant deu anys. Autora de contes infantils de temàtica LGBTI i de guies i materials didàctics amb perspectiva de gènere i LGTBI per alumnat de primària, secundària i formació del professorat. Impulsora del programa educatiu “Escoles Rainbow” a Catalunya. Treballa pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya com assessora de llengua, interculturalitat i cohesió social i com a formadora en coeducació. (enllaç entrada Viquipèdia)

LAIA VENTAYOL CEFERINO

Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB) i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Realitzadora amb més de 20 anys d’experiència en el sector audiovisual, treballant en programes com “Alguna Pregunta Més” (TV3), “La guerra de los mandos” (TVE) o “Qwerty” (betevé). Directora del documental “Pendueles o así come todo la mar” i editora del documental “Sucia”. Videoperiodista a El País. Ha realitzat vídeos institucionals per al Ministeri d’Igualtat, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, Turisme de Canàries, Turisme de Barcelona, entre altres. Sòcia fundadora i realitzadora del canal LGTBIQ+ gayles.tv i de la productora icebergmedia.tv

MARIA GIRALT CASTELLS

Llicenciada en Màrqueting i Estudis de Mercat per la UOC i postgraduada en Polítiques Públiques LGBTI a la Gestió Pública per la Universitat de Lleida. Vicepresidenta de la Cambra lgbtiq+ i directora Àmbit Social del Pride! BCN. Presidenta de l’associació Gender and LGBT Lab que desenvolupa la televisió en línia Gayles.tv des del 2013; l’informe Aequalis, millors pràctiques en la gestió de la Diversitat LGBTI, i du a terme Formacions sobre Diversitat LGBTIQ+ a les empreses, entitats i institucions. Medalla al treball President Macià 2019 atorgada per la Generalitat de Catalunya per la trajectòria en defensa dels drets LGBTI+. (enllaç entrada Viquipèdia)

Comparteix ➕