Recursos en vídeos

Aquests són alguns vídeos que es poden utilitzar com a recursos sobre diversitat de gènere i orientacions sexuals i afectius o expressió de gènere.

“In a Heartbeat” Un nen introvertit corre el risc de ser desnonat pel seu propi cor després que surti del seu pit per a perseguir el nen dels seus somnis.

“Júpiter i Mart” Júpiter i Mart són planetes brillants. Es troben a una menor distancia que les estrelles i per això quan les mirem no fan pampallugues. Emeten una llum, ferma i constant, tal i com ho fan la Bruna i el Josep al parlar de la seva familia, composada per dues mares. La DIVERSITAT EN CURT – Impulsat per Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI. Coordinat per Fundación La Casa y el Mundo.    

“El colegio de los colores infinitos”. Aquest és un recurs que hem creat amb la col·laboració de Microsoft dirigit tant a famílies com al professorat, que incideix en el paper fonamental dels qui presencien episodis de violència i assetjament en l’àmbit escolar per a erradicar-los. No dubtis a usar-ho per a treballar l’expressió de gènere a l’aula i a casa!   

“Judith Butler. Gènere i sexualitat per a adolescents”   Diàleg amb Miquel Missé i 300 estudiants

https://www.cccb.org/ca/multimedia/videos/judith-butler-genere-i-sexualitat-per-a-adolescents/228974

Lucas Platero és un referent en l’àmbit de la reflexió teòrica sobre les qüestions de transexualitat. Psicòleg, sociòleg, doctor en Ciències Polítiques i activista trans*

https://gayles.tv/lucas-platero-activista-trans/

Comparteix ➕